"developed inside the vehicle, for the vehicle",

Η σειρά COMPOSE, επέκτεινε την γκάμα των της HELIX με μια καινοτόμο πλατφόρμα ηχείων που, σύμφωνα με το σύνθημα "αναπτύχθηκε μέσα στο όχημα, για το όχημα", έρχεται με πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά ταυτόχρονα.

Μόλις λίγους μήνες μετά το λανσάρισμα, η πλατφόρμα HELIX COMPOSE κέρδισε ένα από τα φημισμένα βραβεία EISA και ονομάστηκε το καλύτερο προϊόν "IN-CAR INTEGRATION" 2023-2024. HELIX COMPOSE — με 3 σειρές ηχείων που έχουν άριστη εφαρμογή σε όλα τα αυτοκίνητα.

Η σειρά BASIC είναι η τέλεια εισαγωγή στον κόσμο της HELIX COMPOSE. Το tweeter με μεταξωτό θόλο είναι εξοπλισμένο με την ίδια μηχανική κατασκευαστική ευφυΐα με τα i3 και i7, δημιουργώντας πλήρη συμβατότητα με την τεχνολογία FlexMount. Όσον αφορά το όνομα, ίσως έχετε ήδη μαντέψει: Με αυτή τη σειρά, έχετε όλα τα βασικά για μια εξαιρετική εμπειρία ήχου στο όχημά σας. Ιδανική λύση για να αντικαταστήσετε τα εργοστασιακά ηχεία με δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισής με ενισχυτή.  Η σύνθετη ωμική αντίσταση της σειράς BASIC είναι 3Ω για να πάρετε την μεγαλύτερη ισχύ από οποιαδήποτε εργοστασιακή πηγή ή του εμπορίου προσφέροντα σας την ηχητική αναβάθμιση  

Πιέσε Εδώ να δείτε τα ηχεία της σειράς Compose BASIC.

 

Ξεκινώντας από την ακουστική, τα ηχεία HELIX COMPOSE χρησιμοποιούν τα πιο καινοτόμα υλικά και τεχνολογίες αιχμής, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση και εντυπωσιακή ποιότητα ήχου. Όλες οι σύνθετες αντιστάσεις των ηχείων ταιριάζουν απόλυτα για το συνδυασμό με τους ενισχυτές HELIX και MATCH, εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, η HELIX COMPOSE εισάγει τέσσερις νέες μηχανικές τεχνολογίες που προσφέρουν ασυναγώνιστα πρακτικά οφέλη.

 

Η σειρά HELIX COMPOSE i3 είναι ένα απόλυτο σημείο τιμής-απόδοσης, κατασκευασμένο στη Γερμανία: Εξοπλισμένο με τα ίδια έξυπνα χαρακτηριστικά με το i7, όλα τα μηχανικά χαρακτηριστικά όπως FlexMount, FlexConnect, ProConnect και WireKits είναι πλήρως ενσωματωμένα. Και φυσικά, αυτή η σειρά δεν υστερεί σε απόδοση. Χάρη στον καινοτόμο κώνο Cenosphere, ένα εξαιρετικά αποδοτικό σύστημα μαγνητών και ένα tweeter με εξαιρετικά σταθερό θόλο τιτανίου, το i3 εγγυάται μια πρώτης τάξεως εμπειρία ήχου. Και δεν είναι μόνο αυτό: Όσον αφορά τα καλάθια ηχείων, το i3 έρχεται επίσης με τις ίδιες τεχνολογικές προδιαγραφές με το i7. Όπως υποδηλώνει η ονομασία αυτής της μοναδικής σειράς ηχείων – όλα τα εξαρτήματα i7 και i3 μπορούν να συνδυαστούν ευέλικτα σε ένα ηχοσύστημα HELIX COMPOSE.   Η σειρά διαθέτει σύνθετη αντίσταση 3Ω & 2Ω* που σε συνδυασμό με ενισχυτές της Helix & Match θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα ισχύς και απόδοσής. *Εάν διαθέτετε ενισχυτή επιβεβαιώστε την δυνατότητα λειτουργίας του στα 2Ω  

Πιέστε Εδώ να δείτε τα ηχεία της σειράς Compose i3

 

Ο όρος COMPOSE (σύνθεση) προέρχεται από το λατινικό componere ("να θέσει sth. μαζί») και αναφέρεται στη δημιουργία, επεξεργασία και πατρότητα ενός έργου τέχνης. Αυτό σχετίζεται με το πάθος που έχει τις ρίζες του στη βιομηχανία, καθώς ο ήχος του αυτοκινήτου ευδοκιμεί σε λάτρεις και ατομικιστές που ενώνονται από έναν στόχο - το πάθος να δημιουργήσουν μια αυθεντική, συναισθηματική μουσική εμπειρία στο αυτοκίνητο. Ένας κόσμος που υπάρχει ανάμεσα σε δύο αντίθετα: Ανάμεσα στην ελευθερία της τέχνης και της μουσικής και τους αναπόφευκτους κανόνες της φυσικής και τους τεχνικούς περιορισμούς.

Η σειρά HELIX COMPOSE i7 αντιπροσωπεύει ένα ασυμβίβαστο high-end για μια εξαιρετική εμπειρία ήχου στο αυτοκίνητο. Με εμφανή την επιρροή της κορυφαίας αδελφής μάρκας BRAX, η σειρά ηχείων i7 κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στη Γερμανία και έχει βελτιστοποιηθεί για ασυμβίβαστη μουσική απόλαυση: Χρησιμοποιούνται μόνο υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ο κώνος χαρτιού εξαιρετικά υψηλής απόσβεσης, προκειμένου να επιτευχθεί μέγιστη ώθηση και απαράμιλλη απόκριση συχνότητας. Τα καλάθια των ηχείων είναι κατασκευασμένα από σύνθετο πολυμερές υψηλής τεχνολογίας, το οποίο ενισχύεται επιπλέον με γυάλινες χάντρες για μέγιστη ακαμψία και ελάχιστο κουδούνισμα. Τελευταίος αλλά εξίσου σημαντικός, υπάρχουν τα εξαιρετικά ισχυρά, εξαιρετικά αποδοτικά συστήματα μαγνητών μας, καθώς και το tweeter με χειροποίητο μεταξωτό θόλο και όγκο ζεύξης. Το ηχείο COMPOSE 100 mm ξεχωρίζει ιδιαίτερα λόγω της επίπεδης σχεδίασης και της μεγάλης επιφάνειας διαφράγματος. Φυσικά, η σειρά i7 είναι συμβατή με όλες τις τεχνολογίες HELIX COMPOSE όπως FlexMount, FlexConnect, ProConnect και WireKits. 

Πιέστε εδώ για να δείτε τα ηχείας της σειράς Compose i3

 

 

Ελευθερία της τέχνης και της μουσικής και τους αναπόφευκτους κανόνες της φυσικής και τους τεχνικούς περιορισμούς.

Λόγω αυτών των έντονων αντιθέσεων, ο ήχος του αυτοκινήτου γίνεται όλο και πιο δύσκολος κάθε μέρα. Ο χώρος στα σύγχρονα οχήματα γίνεται μικρότερος, η τεχνολογία πιο περίπλοκη και έτσι οι δυνατότητες πρέπει να είναι ακόμη πιο φιλόδοξες - ειδικά όταν πρέπει να αποφευχθούν μη αναστρέψιμες αλλαγές στο εσωτερικό του οχήματος με αντίστοιχη απόσβεση. Για το λόγο αυτό, ερχόμενοι με ακλόνητη εμπιστοσύνη στην τεχνολογική τεχνογνωσία μας και συγκεκριμένα στην έξυπνη μηχανική, έχουμε δηλώσει στην αποστολή μας να αναπτύξουμε μια ολιστική, έξυπνη λύση με στόχο να κάνουμε το όνειρο κάθε λάτρη της μουσικής και λάτρεις του αυτοκινήτου-hifi πραγματικότητα.

Κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε στη σκηνή: HELIX COMPOSE.  

 

Ένα από τα βασικά στοιχεία της πλατφόρμας COMPOSE είναι το πατενταρισμένο σύστημα τοποθέτησης που ονομάζεται FlexMount, το οποίο βασίζεται σε ειδικά αναπτυγμένους δακτυλίους προσαρμογέα. Αυτή η τεχνολογία σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε τα ηχεία i7 και i3, καθώς και το tweeter BASIC, σε έναν σχεδόν άπειρο αριθμό μοντέλων αυτοκινήτων – απλά αλλάζοντας τον προαιρετικά διαθέσιμο δακτύλιο προσαρμογέα. Ανάλογα με το συγκεκριμένο ηχείο COMPOSE, οι εν λόγω δακτύλιοι προσαρμογέα είτε περιλαμβάνονται είτε διατίθενται προαιρετικά.  

 

Τα ηχεία με τον ακροδέκτη FlexConnectμπορούν εύκολα να συνδεθούν απευθείας στην αρχική καλωδίωση του οχήματος, διατηρώντας το πρότυπο αυτοκινήτου της σύνδεσης βύσματος καθώς και εξασφαλίζοντας προστασία αντίστροφης πολικότητας. Παρόμοια με το σύστημα FlexMount, αυτή η τεχνολογία βασίζεται σε ειδικά σχεδιασμένους προσαρμογείς ειδικά για το όχημα. 

 

Το καινοτόμο τερματικό ProConnect είναι το νέο βιομηχανικό πρότυπο: Ένας επαγγελματικός σύνδεσμος αυτοκινήτου, που επιτρέπει την ασφαλή χρήση συμβατικών καλωδίων ηχείων, ενώ είναι επίσης ιδανικά σχεδιασμένος για λειτουργία με τα WireKit μας. Επιπλέον, η σύνδεση είναι αλληλένδετη, προσφέρει προστασία αντίστροφης πολικότητας και είναι ηλεκτρικά και μηχανικά εξαιρετικά καταπονητική.  

 

HELIX COMPOSE WireKits: Plug &; Play στα καλύτερά του. Τα WireKits μας πραγματοποιούν τη σύνδεση των εξαρτημάτων HELIX COMPOSE στην αρχική καλωδίωση ή προαιρετικά στο crossover, με τον πιο άνετο τρόπο. Με κατασκευή σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα της αυτοκινητοβιομηχανίας, αυτά τα καλώδια προσαρμογέα που μπορούν να συγκρατηθούν πληρούν όλες τις απαιτήσεις για τις σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εγκαταστάτες στα οχήματα.

 

Δείτε Πιέζοντας Εδώ όλα τα ηχεία της Helix  

 

Ακολουθήστε μας στο Instagram : https://www.instagram.com/gelisound/  Βρείτε μας στο Facebook: https://www.facebook.com/Gelisound | Ακολουθήστε μας στο TikTok: https://bit.ly/3rriWJk |

Δείτε μας στο YouTube:  http://bit.ly/33KD28e  Τώρα και στο Κανάλι μας στο Viber: https://bit.ly/3TjX1lS

 

 

Εάν θέλεις το καλύτερο Ήχο στο αυτοκίνητο σου εμπιστέψου την Κορυφαία Ομάδα του Car Audio