Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Dynamat SuperLite Bulk

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Το Dynamat Superlite είναι 30% ελαφρύτερο και 30% λεπτότερο για αυτούς που θέλουν μια ήσυχη, και σταθερή οδήγηση, διατηρώντας παράλληλα το βάρος στο ελάχιστο Διαστάσεις 3 φύλλα του Dynamat SuperLite. συνολικού εμβαδού 1.1 m² σε διάσταση 45.7cm x 81.2cm.
119,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: 3-5 Ημέρες 

Περιγραφή

30% πιο ελαφρύ και 30% πιο λεπτό – αποτελεσματικό αποσβεστικό ήχου για εφαρμογές που έχουν στόχο την εξοικονόμηση βάρους.Το Dynamat SuperLite είναι ένα υψηλής απόδοσης υλικό απόσβεσης ήχου που χρησιμοποιείται για να σταματήσει το θόρυβο και τους κραδασμούς. 
Είναι το ίδιο κολλώδες μονωτικό από βουτυλικό καουτσούκ Constrain Layer Damper (CLD) όπως είναι το Dynamat Xtreme όμως σε 30% λεπτότερη και ελαφρύτερη μορφή. Το λεπτό στρώμα από καουτσούκ βουτυλίου είναι κολλημένο σε ένα αστραφτερό χρώματος μπλε επίπεδο  από κράμα αλουμινίου πάχους 2 mils. 

 

Το Dynamat Superlite είναι 30% ελαφρύτερο και 30% λεπτότερο για αυτούς που θέλουν μια ήσυχη, και σταθερή οδήγηση, διατηρώντας παράλληλα το βάρος στο ελάχιστο. Το Superlite μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλήρη κάλυψη στο εσωτερικό του οχήματός σας ή μόνο σε προβληματικές περιοχές υψηλής αντήχησης.

Calculator

Πιέστε Εδώ για να υπολογίσετε πόσα τετραφωνικά μέτρα () απαιτούνται για το δικό σας αυτοκίνητο και για την δική σας ανάγκη.   

Προσοχή η μέτρηση είναι σε τετραγωνικά πόδια(ft² ) !!!  1ft²  = 0.09 m²

Contents

3 φύλλο του Dynamat SuperLite. συνολικού εμβαδού 1.1 m² σε διάσταση 45.7cm x 81.2cm. 

  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Dynamat SuperLite Bulk'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ