Product was successfully added to your shopping cart.

Gelisound

Kenwood KMMBT209

Γράψτε μια κριτική και μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τα άλλα μέλη.
Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

Quick Overview

Ψηφιακός δέκτης πολυμέσων με τεχνολογία Bluetooth για τηλεφωνικές κλήσεις hands-free και ροή μουσικής. Απολαύστε άνετο έλεγχο. Ενσωματωμένη τεχνολογία Bluetooth για κλήσεις hands-free και ροή μουσικής και δυνατότητα χρήσης του smartphone σας σαν ασύρματο τηλεχειριστήριο. Ο ψηφιακός επεξεργαστής ήχου, η ευθυγράμμιση χρόνου και ο ισοσταθμιστής 13 ζωνών σας εξασφαλίζουν βέλτιστες βελτιώσεις συντονισμού ήχου.
119,00€

αγόρασε το και με :

Χαρακτηριστικά:

Χρόνος αποστολής: 10+ Ημέρες 

Περιγραφή

Κλήσεις hands-free Bluetooth και ροή ήχου
Αυτή η μονάδα KENWOOD είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένη τεχνολογία Bluetooth.
2-Phone Hands Free έτοιμο: πραγματοποιήστε και λάβετε κλήσεις. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ δύο τηλεφώνων.
Μίξη μουσικής – Ροή ήχου υψηλής ποιότητας: Μέχρι 5 συσκευές Bluetooth μπορούν να αντιστοιχιστούν ταυτόχρονα στην κεντρική μονάδα. Μπορείτε να απολαύσετε ροή ήχου απλώς εναλλάσσοντας τις συσκευές μεταξύ των φίλων και της οικογένειάς σας.
Η μονάδα υποστηρίζει Φωνητικές εντολές, επιτρέποντάς σας να εκτελείτε ενέργειες χωρίς να αγγίζετε το τηλέφωνό σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε κλήσεις, να παίξετε μουσική ή να εκτελέσετε άλλες εργασίες απλώς εκφωνώντας φωνητικές εντολές και κρατώντας τα χέρια σας στο τιμόνι όπου ανήκουν και συγκεντρώνεστε στο δρόμο που ακολουθεί.

Smartphone KENWOOD Remote App
Ελέγξτε τον δέκτη από το smartphone σας με την εφαρμογή KENWOOD Remote
Αυτή η δωρεάν εφαρμογή μπορεί να εμφανίσει τις πληροφορίες πηγής του δέκτη αυτοκινήτου KENWOOD μέσω της σύνδεσης Bluetooth στην οθόνη του αντιστοιχισμένου smartphone Android. Με το Innovative Gesture Control μπορείτε να ρυθμίσετε βασικά χειριστήρια, όπως παύση, παράλειψη ή επανάληψη απλά με χειρονομίες δακτύλου στην οθόνη του smartphone χωρίς να κοιτάτε το τηλέφωνό σας ενώ οδηγείτε. Οι ρυθμίσεις ήχου, όπως η ρύθμιση Time Alignment και EQ μπορούν επίσης να γίνουν με το εύχρηστο γραφικό περιβάλλον χρήστη της εφαρμογής KENWOOD Remote.

Τεχνολογία συντονισμού ήχου
Εικονογράφηση ψηφιακής ευθυγράμμισης χρόνου 13 ζωνών EQ Drive EQ
– Ψηφιακή ευθυγράμμιση χρόνου. – Ισοσταθμιστής γραφικών 13 ζωνών. – Drive EQ.

Ψηφιακή ευθυγράμμιση ώρας: Σας επιτρέπει να καθυστερείτε ψηφιακά τα πλησιέστερα ηχεία, έτσι ώστε ο ήχος κάθε ηχείου να φτάνει στα αυτιά σας ταυτόχρονα. Κάνει τον ήχο να μετακινείται στο μπροστινό επάνω μέρος του ταμπλό για να έχετε την καλύτερη στερεοφωνική εικόνα και ηχητική σκηνή.

Ισοσταθμιστής γραφικών 13 ζωνών: Στη λειτουργία προεπιλογής, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις προκαθορισμένες καμπύλες του ισοσταθμιστή. Επιλέξτε τη Λειτουργία χρήστη για να ρυθμίσετε τα μπροστινά και τα πίσω κανάλια ξεχωριστά σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να αντισταθμίσετε τις τονικές διαφορές μεταξύ του μπροστινού και του πίσω ηχείου που προκύπτουν από τη θέση και το μέγεθος εγκατάστασης. Το αποτέλεσμα είναι ένα φυσικό περιβάλλον αναπαραγωγής ήχου και βελτιωμένη απόλαυση ακρόασης για εσάς.

Drive Equalizer: Ο θόρυβος του δρόμου είναι ο εχθρός όλων των ηχοσυστημάτων που βρίσκονται στα οχήματα. Οι εγγενείς συχνότητες του θορύβου του δρόμου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα του ηχητικού σήματος που βρίσκεται στη μουσική και αυτός είναι ο λόγος που οι μηχανικοί της Kenwood ανέπτυξαν το Drive EQ. Το Drive EQ ενισχύει συγκεκριμένες συχνότητες στο ηχητικό σήμα για να αντισταθμίσει τις αρνητικές επιπτώσεις του θορύβου του δρόμου.

1 Προεξόφληση
1 RCA Preout με 2,5 τάση εξόδου
1 RCA (αριστερά & δεξιά) Preout: Πίσω/Υπογούφερ (επιλέξιμο) με τάση εξόδου 2,5, για να αναβαθμίσετε το ηχοσύστημά σας με έναν ενισχυτή ισχύος.
Για όσους αναζητούν μια αποκλειστική λύση ήχου, οι ενισχυτές ισχύος βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα του ήχου, βελτιώνοντας την εμπειρία ήχου και καθιστώντας τον πιο ευχάριστο.

1DIN Μπροστινή είσοδος USB και AUX
Υποδοχές USB & AUX ακριβώς μπροστά για μεγαλύτερη άνεση
Είσοδος AUX για σύνδεση φορητής συσκευής αναπαραγωγής ήχου. Η είσοδος USB θα σας επιτρέψει να φορτίζετε και να ελέγχετε την αναπαραγωγή μουσικής των επιλεγμένων συσκευών σας κατηγορίας μαζικής αποθήκευσης, όπως smartphone και μονάδες flash USB. Για την πρόληψη της σκόνης, έχει επίσης υιοθετηθεί μια πόρτα / κάλυμμα.

Οθόνη κάθετης ευθυγράμμισης
Υψηλότερη αντίθεση και ευρύτερη γωνία θέασης
Η οθόνη κατακόρυφης ευθυγράμμισης βελτιώνει την απόδοση της LCD με υψηλότερη αντίθεση και ευρύτερη γωνία θέασης κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, συμπεριλαμβανομένου του άμεσου ηλιακού φωτός. Επίσης, το στενότερο κενό μεταξύ LCD και μπροστινού γυαλιού κάνει την εμφάνιση πιο ελκυστική.

Σχεδίαση κοντού πλαισίου
Σχεδίαση κοντού πλαισίου
Με τους δέκτες μειωμένο βάθος τοποθέτησης, η εγκατάσταση γίνεται ευκολότερη σε μεγαλύτερη γκάμα αυτοκινήτων.

Specifications!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Τεχνολογία Bluetooth για κλήσεις hands-free και ροή μουσικής.
  • Η σύνδεση διπλού τηλεφώνου εναλλάσσεται αυτόματα μεταξύ των 2 ζευγαρωμένων τηλεφώνων για εισερχόμενες κλήσεις.
  • Απολαύστε ροή ήχου απλώς εναλλάσσοντας μεταξύ 5 συνδεδεμένων συσκευών BT με το Music Mix
  • Χρησιμοποιήστε το smartphone σας σαν ασύρματο τηλεχειριστήριο με την εφαρμογή KENWOOD Remote.
  • Αναπαραγωγή αρχείων μουσικής MP3 / WMA / AAC / WAV / FLAC.
  • Ψηφιακός επεξεργαστής ήχου, Time Alignment & 13-Band EQ για βέλτιστες βελτιώσεις συντονισμού ήχου.
  • Πίσω ή υπογούφερ (με δυνατότητα εναλλαγής) προεξοχή RCA για σύνδεση ενισχυτή ισχύος.
  • Οθόνη LCD ευρείας 1 γραμμής με υψηλή αντίθεση, ευρεία γωνία θέασης και λευκό οπίσθιο φωτισμό LED.
  • Γλώσσα μενού στα Αγγλικά (προεπιλογή), Ρωσικά, Ισπανικά ή Γαλλικά.
  • Κοντό σώμα (100mm) για εύκολη τοποθέτηση
  1. Δεν υπάρχουν κριτικές για το προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα σχόλια σας καθώς και την βαθμολογία αξιολόγησης για το προϊόν με τίτλο 'Kenwood KMMBT209'. *

  1 2 3 4 5
Βαθμολογία αξιολόγησης